28-01-2017
Arthur literaire koning voor eens en altijd | P. Schoking bij Helicon

“Het is niet belangrijk of Arthur en Merlijn mythe of werkelijkheid zijn. Flip neemt je op wervelende wijze mee op reis naar de Middeleeuwen en je zit zelf aan de Ronde Tafel, zo beeldend en krachtig word je meegenomen door Flip op zoek naar de Graal.”

25-06-2016
Arno Koek, Boekhandel Blokker, Heemstede

“Flip is een begenadigd verteller. Aan de hand van beeld en geluid nam hij ons mee, terug in de tijd. En daarmee was de lezing over de biografie van Philip Norman over Paul McCartney een boeiende en interessante bijeenkomst. De Beatles in Blokker anno 2016 was een groot succes.”

12-05-2016
Jeroen Bosch Lezing | Probus te Amsterdam 

Uw voordracht was buitengewoon boeiend en ook geestig. Wat hebben we genoten van uw vlotte en interessante verhaal over ons aller Jeroen. Ik hoorde alleen maar positieve reacties.”

21-04-2016
Vestdijk en de Oudheid Lezing | Dr. J. Spoelder

“Je hebt Simon Vestdijk én de Klassieke Oudheid alle recht gedaan. Wij genoten van je lezing die we een ieder van harte aanbevelen!”

17-02-2016
Jeroen Bosch Lezing | Huis ten Bennebroek

“Mijn compliment voor de duidelijke, enthousiaste en van de nodige kennis getuigende wijze waarop u één en ander naar voren hebt gebracht. Deze opvatting werd door het  aandachtige en meelevende publiek, volledig gedeeld.”

14-10-2015
Beatles lezing | Felisenum Gymnasium te Velsen

“Je hebt ons in de schoolbanken laten swingen en het voor elkaar gekregen, dat een stel overrijpe dames – onder wie ik –  binnenkort naar een Beatles-avond in Haarlem gaat. Oude tijden herleefden!”

Advertentie